Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek

Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek

Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, çok yoğun çalışacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, elindeki imkanların artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini hasta olarak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini hasta görmek rızkından olacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek istediği noktalara ulaşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta sevgili görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgili hasta görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin hasta olduğunu görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments