Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını korumak

Rüyada hamile kadını korumak

Rüyada hamile kadını korumak barış ve sevgi içinde olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadını korumak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile kadını korumak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını korumak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadını korumak sosyal çevrenin değiştirileceğine, büyük başarı kazanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının namaz kıldığını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada hamile kadın duymak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dul kadını hamile görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments