Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanını korumak

Rüyada cumhurbaşkanını korumak

Rüyada cumhurbaşkanını korumak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, problemlere çözüm bulunacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak rızkının kesilmeyeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanına yardım etmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, hayatının zorlaşacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanından hediye almak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanıyla gezmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla yolculuk yapmak insanlarla uyumunun artacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada yabancı cumhurbaşkanı görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanından para almak güç kaybedeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments