Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kör olarak görmek

Rüyada birini kör olarak görmek

Rüyada birini kör olarak görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, şansın kaçacağına, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini kör olarak gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Rüyada bir başkasını kör görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör etmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı kör görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kör gözlü kedi görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada kör bir kadın görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör kuyu görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gözleri kör olmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments