Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör güvercin görmek

Rüyada kör güvercin görmek

Rüyada kör güvercin görmek kötü sözler duylacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kör güvercin gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada kör güvercin görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kör görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör bir adam görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kör asker görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine inanılır.

Rüyada gözleri kör birini görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözünü kör görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör biriyle evlenmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments