Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini boğmak

Rüyada sevgilisini boğmak

Rüyada sevgilisini boğmak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini boğmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada sevgilisini boğmak heveslerinin biteceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi boğmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanı boğmak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını boğmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan boğduğunu görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalettir.

Rüyada siyah köpek boğmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanı boğmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada köpeği boğmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments