Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını boğmak

Rüyada bir kadını boğmak

Rüyada bir kadını boğmak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada bir kadını boğmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Rüyada kadın boğmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını boğmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada karga boğmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, isteklerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini elle boğmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını boğmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada insanı suda boğmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kız çocuğunun olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan boğmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işinden ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını boğmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments