Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi boğmak

Rüyada sevgiliyi boğmak

Rüyada sevgiliyi boğmak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bilakis malının çoğalacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi boğmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Rüyada sevgilisini boğmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi boğmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini boğmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada birini iple boğmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada koyun boğmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi boğmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayı boğmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını boğmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, her konuda gelişme gösterileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments