Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği boğmak

Rüyada köpeği boğmak

Rüyada köpeği boğmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, desteksiz kalacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret eder.

Rüyada köpeği boğmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada köpeği boğmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işinde ustalaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpek boğmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada köpek boğmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği boğduğunu görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Rüyada köpek boğduğunu görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi suda boğmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini boğmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytan boğmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments