Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ağız tadından olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, parasının ve makamının artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek bir süre bu durumun devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek maddi olarak zayıflayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iyi haberler alınacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulur.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments