Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, böylece kendine güveneceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, kendinden emin adımlar atacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, borç batağına düşeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendisini eve kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek zararın telafi edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada sevgilini hamile görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak yeniden can bulacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, maddi açıdan ferahlamaya, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments