Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini hamile görmek

Rüyada sevgilini hamile görmek

Rüyada sevgilini hamile görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini hamile gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak haksızlığa uğranacağına, yeni işler alacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini hamile görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşadığı stresin biteceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments