Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle farklı şeyler denemeniz yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada sevgilini hamile görmek işlerinin hemen hallolacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada hamile sevgili görmek dertlerinin sona ereceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi başkasından hamile görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek onu darda bırakmayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi hamile görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini hamile görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments