Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yaralandığını görmek

Rüyada sevgilinin yaralandığını görmek

Rüyada sevgilinin yaralandığını görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada sevgilinin yaralandığını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, dileklerin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bacak yara görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalettir.

Rüyada vücudunda yaralar görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments