Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek

Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek

Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hedeflerine yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yaralandığını görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yaralandığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, nazara geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada bıçaklanarak yaralandığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada elin içinde yara görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, adının yayılacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan vücudunda yara görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yaralıya yardım etmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments