Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü yara görmek

Rüyada birinin yüzünü yara görmek

Rüyada birinin yüzünü yara görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü yara gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, elde edilecek menfaatlere alamet eder.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü yara görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments