Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak yara görmek

Rüyada bacak yara görmek

Rüyada bacak yara görmek makam ve rütbe edineceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kafasının rahatlayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bacak yara gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarda yara görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ bacakta yara görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, dargınların barışacağına delalettir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına yorulur.

Rüyada bacakta derin yara görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayırlı işlere girişileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalettir.

Rüyada bacakta yara izi görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments