Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin yanına gitmek

Rüyada askerin yanına gitmek

Rüyada askerin yanına gitmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Rüyada askerin yanına gitmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada askeri okula gitmek yaşam sevincinin geri geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kendisine ev alacağına işarettir.

Rüyada askeri hastaneye gitmek kasasının daha çok para dolacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına gitmek dinde bilginleşeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada ölünün yanına gitmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, haram mala, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulur.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments