Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek bereketli işler yapılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, güçten ve takatten düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanına gitmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalettir.

Rüyada yanliş yola gitmek çok kötü durumlara düşüleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölünün yanına gitmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayır dualarına nail olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yanına gitmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments