Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yeni duygular tadacağına, kalbinin küt küt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Rüyada sevdiğinin yanına gitmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, ortağından ayrılacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın yanına gitmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yanına gitmek mutluluk dolu haberler alınacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments