Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin terk edişini görmek

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sürekli tartışacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin terk edişini gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek beklenmedik kapıların açılmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek kazancından başkalarına da vereceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments