Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinden terk edilmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek sözünde duracağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerinin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, birçok iş teklifi alınacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments