Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek işsiz kalmaya, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, geleceğine bakacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, derde ve kedere düşeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek üzerinde kafa yoracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek kariyerinde atılım yapacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, gönlünce bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinden terk edilmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden terk edilmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek rahat bir döneme girileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments