Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, borçlarının azalacağına, birçok iş teklifi alınacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin sevmediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne demek veya ne yapmak istediğinizi anlatabilmek için önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak mevkilerinin yüksek olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sevmemek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek sermaye elde edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği birinden kaçmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği birini öpmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments