Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada seni seven çocuğu görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına tabir olunur.

Rüyada seni seven birini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada seni seveni görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni seven bir erkek görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sonuçtan memnun kalacağına yorulur.

Rüyada seni seven kişiyi görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments