Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada sevmediği erkekle evlenmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulur.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlenmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği birisiyle evlenmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği biriyle evlendiğini görmek çok rahat bir hayat süreceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments