Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, bilmediği duyguları tadacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalettir.

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi sevmemek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişi görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada sezeryan doğum yapmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğim biriyle evlenmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, gözden düşeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments