Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birinden kaçmak

Rüyada sevmediği birinden kaçmak

Rüyada sevmediği birinden kaçmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, tabiri caizse can bulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada sevmediği birinden kaçmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevenini görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayattan daha zevk alacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada seçmelere katılmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, onlar için çabalayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin birini hasta görmek kafasının rahat edeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine inanılır.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini sevmediğini söylemek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ekmeğinin de artacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments