Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birini öpmek

Rüyada sevmediği birini öpmek

Rüyada sevmediği birini öpmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada sevmediği birini öpmek gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada sevmediğin birini öpmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği birini öpmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin birine hediye almak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada sevmediği arkadaşı görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada sevmedin biriyle evlenmek içinin ferahlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir insanı görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevmediği biriyle yemek yemek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği bir adamla evlenmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments