Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak yaşama sevincine kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi sevmemek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir insanı görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendiğini görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği birisiyle evlenmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments