Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi sevmemek

Rüyada sevgiliyi sevmemek

Rüyada sevgiliyi sevmemek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi sevmemek gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Rüyada sevgiliyi sevmemek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sevmediği biriyle sevgili olmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, evlat sahibi olunacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sezeryan olmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevmediği birini sevmek rahatının yerine geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi seyrettiğini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments