Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını sarhoş görmek

Rüyada bir başkasını sarhoş görmek

Rüyada bir başkasını sarhoş görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasını sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin ilgi alanınıza girmese dahi karışma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek geçiminin kolaylaşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş birini dövmek borçlarının kalmayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini sarhoş görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada kardeşini sarhoş görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bira içmek sarhoş olmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahatlayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments