Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yeni işler yapılacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı sarhoş görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş baba görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada babanı sarhoş görmek hayat boyu desteği olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, iyi habere, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını sarhoş görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek mutluluk ve başarı getireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments