Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin peşinden gitmek

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, isteklerini yerine geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının peşinden gitmek yüksek mevkilere getirileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kızın peşinden gitmek ailesinin de büyük olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın peşinden gitmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments