Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek kötü kişilere yakın olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden koştuğunu görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün peşinden gitmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Rüyada kedinin peşinden gitmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments