Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada koyunun peşinden gitmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada ölünün peşinden gitmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, aradaki buzların eritileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, masrafların altında kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, her zaman haklının yanında olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin peşinden gitmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının peşinden gitmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek daha zengin hale geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments