Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin peşinden gitmek

Rüyada erkeğin peşinden gitmek

Rüyada erkeğin peşinden gitmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek işlerinin günden güne bozulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek yeni duygular tadacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin peşinden gitmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek rızkının artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölünün peşine gitmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başka işler deneyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine yorulur.

Rüyada ölünün peşinden gitmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada koyunun peşinden gitmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments