Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın peşinden gitmek

Rüyada kızın peşinden gitmek

Rüyada kızın peşinden gitmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine tabir olunur.

Rüyada kızın peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada kızın peşinden gitmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın peşinden koşmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın peşinden koşmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işarettir.

Rüyada kadının peşinden gitmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments