Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin peşinden gitmek

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada kedinin peşinden gitmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada kadının peşinden gitmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün peşinden gitmek zor ve kötü günlerin geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin peşinden gitmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, İslami olarak günahlarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments