Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının peşinden gitmek

Rüyada kadının peşinden gitmek

Rüyada kadının peşinden gitmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, azap çektiğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zorlukları aşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kadının peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada kadının peşinden gitmek büyük başarılar kazanacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada ölünün peşine gitmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin peşinden gitmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin peşinden gitmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün peşinden gitmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments