Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın peşinden gitmek

Rüyada yılanın peşinden gitmek

Rüyada yılanın peşinden gitmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, fırsatların elden kaçacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada yılanın peşinden gitmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada ölünün peşinden gitmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin peşinden gitmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölünün peşine gitmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada kedinin peşinden gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments