Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, istediği noktalara geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada omzuna yaslanmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulur.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak işinde dar boğaza gireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments