Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, şansın yaver gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, zararını tamamen kapatacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments