Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada omzuna yaslanmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sorunlarının artacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak zaman zaman kişiyi ezeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments