Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna yaslanmak

Rüyada omzuna yaslanmak

Rüyada omzuna yaslanmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, işlerinin de rast gideceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, tabiatı kötü olan kişiye rivayet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayır ve bereketin artmasına işaret eder.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak kısmetinin kapanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments