Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, asla yüksünmeyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işarettir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine inanılır.

Rüyada omzuna yaslanmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments