Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzuna yaslanmak

Rüyada birinin omzuna yaslanmak

Rüyada birinin omzuna yaslanmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak daha büyük adımlar atılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments