Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek omzuna yaslanmak

Rüyada erkek omzuna yaslanmak

Rüyada erkek omzuna yaslanmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor günler geçireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak hayırlı olayların yaşanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, variyetini çoğaltacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bereketin eksileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments