Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak kul hakkına girmeyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, oldukça büyük başarılara, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak doğru kararların alınacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak yaşadığı olayların kötü gideceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments