Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, aileyle iş yapmayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, iyi haberler alınacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, garanti olacak makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada koku hissetmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada ter kokusu hissetmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments